Workshop caligrafie

Terapie prin caligrafie

Din dragoste pentru scrisul de mână realizez workshop-uri și ateliere de caligrafie pentru copii și adulți.

Astfel, dacă organizezi un târg sau un eveniment destinat copiilor și cauți activități și ateliere care să le stimuleze imaginația, din care pot dobândi abilități noi, scrie-mi și povestim. Iar pentru echipa ta super cool, care demult sau niciodată nu a avut oportunitatea unei activități creative într-un teambuilding, la birou sau într-un eveniment corporate, sunt aici să te ajut.

Experiența este una deosebita și îți spun și de ce: caligrafia nu este doar arta de a scrie frumos, ci și o formă de terapie, care dezvoltă abilități creative, sporește nivelul de concentrare, organizare și memoria. Într-o perioada haotică, în care era digitală cuprinde tot ce ne înconjoară, merităm toți, copii și adulți, să avem momentul nostru de liniște și să păstram, capsulată în timp, simplitatea lucrului pe care îl putem face cu propriile mâini.

Atelierele și workshop-urile de caligrafie se pretează oricui, chiar și celor mai ,,neîndemânatici" la artele plastice sau care au un scris haotic. Nu acordăm note și nici diplome, nimeni nu iese pe ultimul loc, ci totul este despre a te cunoaște, a te distra și a te relaxa.

Vrei să colaborăm?

Scrie-mi pe caligrafie@scrisulalexandrei.ro sau trimite un email din formularul de contact.

Îți este mai ușor să suni?

Cu drag îți voi răspunde la numărul de telefon 0761 073 752.